Tilaa uusi Ratkaisut 2017 -esite ilmaiseksi tästä >
Sort By:
Show:
8 tuotetta

Biokaasun asiantuntijapalveluita tarjoava Envitecpolis Oy ja Metaenergia Kiintomädätys® -tekniikkaan perustuvia biokaasulaitoksia valmistava Demeca Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on helpottaa biokaasulaitosinvestoinnin tekemistä.

Lue lisää

Tule meille automaatiosuunnittelijaksi

10.3.2017 10.10 - Pekka L.

Etsimme joukkoomme nyt automaatio- ja/tai sähkösuunnittelijaa. Työtehtäviisi kuuluvat uusien tuotteiden kehitykseen liittyvä kokonaisvaltainen järjestelmäsuunnittelu, sekä asiakaskohtaisten projektien projektisuunnittelu. Tehtäviin liittyy myös käyttöönotto ja koeajotehtäviä koetilallamme sekä asiakkaiden tiloissa. Pääsääntöisen työskentelypaikan voit valita vapaasti, mutta sijoittuminen Haapavedelle katsotaan eduksi.

Lue lisää

Etsimme kahta DEMECA maatalousasiantuntijaa

22.11.2016 12.28 - Pekka L.

Demeca etsii joukkoonsa kahta maatalousasiantuntijaa. Lue lisää Työpaikat-sivulta ja hae tehtävään.

Lue lisää

Haemme myyntipäällikköä DEMECA-tiimiin

17.6.2016 1.31 - Pekka L.

Demeca hakee kahta myyntipäällikköä nuorekkaaseen ja kasvavaan organisaatioonsa. Lue ilmoitus Facebookista ja reagoi nyt!

Lue lisää

Olemme mukana KONEAGRIA-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 8.-10. lokakuuta.


Lue lisää

Myyntiedustajaksi Demecalle!

20.7.2015 20.09 - Pekka L.

Etsimme innovatiiviseen ja ahkeraan joukkoomme uusiutuvan energian ratkaisuiden huippumyyjää. Lue työpaikkailmoitus ja hae paikkaa mikäli näyttösi myyntityöstä ovat huippuluokkaa ja suhtaudut työntekoon yrittäjämäisellä tunnollisuudella.

Lue lisää

Demeca on monipuolisesti esille Farmari 2015 -messuilla Joensuussa 2.-4. heinäkuuta. Tule tutustumaan esimerkiksi kuinka automaattinen kuivituslaitteemme voi helpottaa tilan päivittäisiä töitä. Tervetuloa!

Lue lisää
Sort By:
Show:
8 tuotetta