Biokaasu

Biokaasu

Säästä selvää rahaa tekemällä itse sähköä ja lämpöä.

Tienaa myymällä energiaa.

Vähennä riippuvuutta verkosta ja tuontienergiasta.

100% uusiutuva ja hiilineutraali energiamuoto.

Osallistu ilmastotalkoisiin laittamalla maatilan jätteistä vapautuva metaani hyötykäyttöön.

Tuottoa myös maatilan sivutuotteista.

Valmista sähköä, lämpöä tai ajoneuvojen polttoainetta.

Biokaasulaitos, joka on helppo hankkia ja omistaa.

Demeca on ollut mukana Metaenergian biokaasulaitosratkaisujen kehittämisessä vuodesta 2006. Metaenergian biokaasulaitokset ovat nyt osa Demecan tuotevalikoimaa. Meidän kauttamme löydät parhaan asiantuntemuksen maatilojen biokaasuliiketoiminnan käynnistämiseksi ja kehittämiseksi.

Metaenergian biokaasulaitokset ovat suomalaisia, Suomen olosuhteisiin kehitettyjä ja testattuja laitteita.

Metaenergian Kiintomädätysteknologia® on vuosien kokemuksen myötä kehitetty yhdistämään märkämädätys- ja kuivamädätysmenetelmien edut ja pystymme tätä tekniikkaa hyödyntäen käsittelemään kustannustehokkaasti niin märät kuin kuivatkin syötteet.

Metaenergia Kiintomädätyslaitos®

Kehitimme sinulle koneen, joka tuottaa energiaa ja kertoo sinulle mitä on tehtävä. Käytettävyys ja käytön helppous on ollut avainasemassa Metaenergia Kiintomädätyslaitosta ® kehitettäessä. Biokaasulaitoksen läpi kulkenut liete ei enää haise omaan eikä mökkinaapurin nenään.

Karja jalostaa rehusta tuotteen ja Metaenergia Kiintomädätyslaitos® jatkaa siitä. Lannasta, ylijäämärehuista, suojakaistaniitoista on tullut arvokasta materiaalia energiantuotantoon. Laitoksen läpi kulkevan lietteen ravinteet ovat tallessa ja paremmin liukoisessa muodossa.