Tilaa uusi Ratkaisut 2017 -esite ilmaiseksi tästä >
Biokaasu

Biokaasu

Säästä selvää rahaa tekemällä itse sähköä ja lämpöä.

Tienaa myymällä energiaa.

Vähennä riippuvuutta verkosta ja tuontienergiasta.

100% uusiutuva ja hiilineutraali energiamuoto.

Osallistu ilmastotalkoisiin laittamalla maatilan sivutuotteista vapautuva metaani hyötykäyttöön.

Valmista sähköä, lämpöä tai ajoneuvojen polttoainetta.

Biokaasulaitos, joka on helppo hankkia ja omistaa.

Demeca on ollut mukana Metaenergian biokaasulaitosratkaisujen kehittämisessä vuodesta 2006. Metaenergian biokaasulaitokset ovat nyt osa Demecan tuotevalikoimaa. Meidän kauttamme löydät parhaan asiantuntemuksen maatilojen biokaasuliiketoiminnan käynnistämiseksi ja kehittämiseksi.

Metaenergian biokaasulaitokset ovat suomalaisia, Suomen olosuhteisiin kehitettyjä ja testattuja laitteita.

Metaenergian Kiintomädätys® on vuosien kokemuksen myötä kehitetty teknologia, joka yhdistää märkä- ja kuivamädätysmenetelmien edut. Pystymme tätä tekniikkaa hyödyntäen käsittelemään kustannustehokkaasti niin märät kuin kuivatkin syötteet.

Metaenergia-biokaasulaitos

Kehitimme sinulle koneen, joka tuottaa energiaa ja kertoo sinulle mitä on tehtävä. Käytettävyys ja käytön helppous on ollut avainasemassa Metaenergia Kiintomädätys® -teknologiaan perustuvaa laitosta kehitettäessä. Biokaasulaitoksen läpi kulkenut liete ei enää haise omaan eikä mökkinaapurin nenään.

Karja jalostaa rehusta tuotteen ja Metaenergia biokaasulaitos jatkaa siitä. Lannasta, ylijäämärehuista, suojakaistaniitoista on tullut arvokasta materiaalia energiantuotantoon. Laitoksen läpi kulkevan lietteen ravinteet ovat tallessa ja paremmin liukoisessa muodossa.

Lataa Metaenergia biokaasuesite