Lataa DEMECA Ratkaisut- tai Biokaasulaitokset-esitteet tästä

Demeca yrityksenä

DEMECA lupaa tarjota asiakkaille ratkaisuja, jotka kaikissa olosuhteissa parantavat tuotannon kannattavuutta sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointia.

DEMECA on Suomalaista laatua tilalle.

DEMECAN tehtävä on parantaa suomalaisten maatilojen kannattavuutta sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointia. DEMECAN tavoitteena on olla toimialan halutuin ja arvostetuin kumppani.

DEMECAN visio on tehdä maataloudesta kannattavaa liiketoimintaa ja nostaa toimialan arvostusta.

Tarinamme

Demeca on perustettu vuonna 2008 vastaamaan erityisesti maatilan tuotantorakennusten puhtaanapidon ja ilmanvaihdon tarpeisiin. Ensimmäiset tuotteemme kehitimme yrityksen perustajan Pekka Vinkin kotitilan uuteen robottipihattoon. Kaikkien tuotteidemme tavoitteena on kehittää maatilan ihmisten, eläinten ja yritysten hyvinvointia. Kun ratkaisemme jonkin haasteen uudella tuotteella ja kun toimitamme sen teille haluamme aina että ratkaisu palvelee juuri teidän tarvettanne nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.

Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Haapavedellä ja toimitamme niiden käyttöönoton, koulutuksen ja huollon juuri haluamallanne tavalla. Tässä kaikessa noudatamme lupaustamme: ”Suomalaista laatua tilalle”. Tämän laadun pystymme takaamaan yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitetyillä tuotteilla, omalla, asiantuntevalla myynnillä sekä omalla asennus- ja huolto-organisaatiolla.

Me lupaamme suomalaisella, laadukkaalla asiantuntijaosaamisella olla AINA tukemassa suomalaista, laadukasta maataloustuotantoa.

Meidän iskulauseemme on ”Suomalaista laatua tilalle”. Se tarkoittaa että tuotteemme rakennetaan suomalaisella osaamisella, jossa osaamisemme ja asiakaskuntamme kokemukset siitä, mikä toimii meidän olosuhteissamme parhaiten. 100% suomalaisena toimijana haluamme olla tukemassa sitä, että suomalaisen elintarviketuotannon alkulähteillä voidaan ja kannattaa käyttää myös suomalaisia teknisiä ratkaisuja. Tämä on mahdollista silloin, kun ratkaisun elinkaarikustannukset ovat pienet ja saadut säästöt ja tuotot mahdollisimman suuret.

Me saamme energiamme suomalaisesta, suomalaisella laadulla tuotetusta ruuasta. Sillä energialla haluamme olla tuottamassa kestäviä ratkaisuja sen ruuan tuotannon tulevaisuuden eteen.

Yhteistyökumppanimme