Lataa DEMECA Ratkaisut- tai Biokaasulaitokset-esitteet tästä
Lannanpoisto

Lannanpoisto

Ei yllättäviä huoltokustannuksia.

Puhtaat eläimet viihtyvät paremmin ja tuottavat enemmän.

Työaika ei kulu laitteiden huoltamiseen.

Helppokäyttöiset ja toimintavarmat järjestelmät.

Älykäs hallinta DEMECAN ohjauskeskuksella.

Puhtaat käytävät = puhtaat eläimet ja terveet sorkat.

Eläimille turvalliset laitteet.

Tehokas lannanpoisto estää kärpästen lisääntymisen.

Ravinnontuotantoketju ja sen laatu on olennainen osa lypsy- ja lihakarjan hyvinvoinnin ja tuottavuuden nostamisessa ja ylläpitämisessä. Tuottava eläin tuottaa aina myös lantaa, ja lannanpoisto on toimivan ja tuottoisan karjatilan yksi kulmakivi. Hyvin toimivan lannanpoistojärjestelmän tunnistaa puhtaista ja hyvinvoivista eläimistä sekä hyvästä utare- ja sorkkaterveydestä. 

Demeca lannanpoistojärjestelmä avokäytäville

Demeca toimitti ensimmäiset kitkavetoon perustuvat teräsköysijärjestelmät lypsykarjapihattoon vuonna 2009. Siitä lähtien olemme valmistaneet ja toimittaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa suunniteltuja järjestelmiä lypsykarjapihattoihin, mullikasvattamoihin, hiehonavetoihin ja minkkihalleihin.

Demeca lannanpoiston perusidea on säilynyt aina samana: käsitellään vaijeria niin että se kestää, kulutetaan vain kuluvia vaihto-osia ja tehdään puhdasta jälkeä vuodesta toiseen. Valitsemalla Demecan lannanpoistojärjestelmän, varmistat että lannanpoisto toimii, varaosia ovat aina nopeasti saatavilla, tarvittavat huoltotoimenpiteet ovat yksinkertaisia eikä koko järjestelmää tarvitse uusia kuluvien osien tullessa tiensä päähän.

Myyjämme auttavat lannanpoistoon liittyvissä kysymyksissä aina uuden suunnittelusta vanhan saneeraukseen. Ota yhteyttä.

Demeca lannanpoistoratkaisut:

 • DEMECA Lannanpoistojärjestelmä

  DEMECA Lannanpoistojärjestelmä

  Demeca-lannanpoisto on tilan luotettava työntekijä. Se puhdistaa lantakäytävät turvallisesti ja automaattisesti ennalta ohjelmoitujen aikojen mukaan tai tarvittaessa manuaalisesti. Hyvä lannanpoisto takaa eläinten utare- ja sorkkaterveyden, ja minimoi kalliit tuotantokatkokset...
  Lue lisää
 • DEMECA Control Ohjausjärjestelmä

  DEMECA Control Ohjausjärjestelmä

  Demeca Control on pihattonavetan automatisoitujen laitteiden keskitetty ohjausjärjestelmä. Siihen voidaan liittää kaikki Demecan valmistamat tuotteet. Esimerkkinä ilmanvaihdon ja lannanpoistoraappojen ohjaus...
  Lue lisää