Lataa DEMECA Ratkaisut- tai Biokaasulaitokset-esitteet tästä

Lietteenkäsittely

Työaikaa ei kulu kuilujen puhdistukseen.

Lietettä ei tarvitse jatkaa vedellä, eikä ylimääräistä vettä ajattaa pellolle.

Vain vähän huoltoa tarvitsevat laitteet.

Työaika ei kulu kuilujen kanssa taisteluun.

Tasalaatuinen liete on helppo pumpata ja levittää pellolle.

Älykäs hallinta DEMECAN ohjauskeskuksella.

Vetävät kuilut = puhtaat käytävät ja eläimet ja terveet sorkat.

Tasaisesti liikkuva liete ei toimi kasvualustana kärpäsille.

Tehokas lietteenpumppaus on elinehto toimivan ja turvallisen navetan lantataloudelle. Demecan kotimaiset ratkaisut lietteenkäsittelyyn maatiloilla: murskaavat lietepumput sekä lietteen kierrätysputkistot ja siirtopumppaus.

DEMECA MRP -lietepumppu on tehokas ja kestävä laite paksunkin lietteen silppuamiseen ja pumppaamiseen pitkienkin matkojen päähän. Lietepumppu on rakennettu toimimaan vaativissa olosuhteisissa ja kestämään vuosien jatkuvan ammattikäytön. Lietteen kierrätysputkisto on uusi ratkaisu Demecalta, joka parantaa kuilujen virtausta estäen tukkeutumiset kierrätämällä ja silppuamalla lietettä tehden siitä helpomiin pumpattavaa.

Hyvin käsitelty tasalaatuinen liete on myös helpompi jatkokäsitellä, pumpata ja levittää pelloille. Kysy lisää myyjiltämme.

Demeca lietteenkäsittelyratkaisut:

 • DEMECA MRP Lietepumppu

  DEMECA MRP Lietepumppu

  DEMECA lietepumppu on alunperin kehitetty varmatoimiseksi ja tasalaatuista lietettä pumppaavaksi biokaasulaitoksen syöttöpumpuksi. Tästä alkoi menestystarina, murskaava ruuvipumppu (MRP), joka on vuosien saatossa kehittynyt DEMECAN lietteenkäsittelyn sydämeksi...

  Lue lisää
 • DEMECA Lietteen kierrätysputkisto

  DEMECA Lietteen kierrätysputkisto

  Demeca lietteenkierrätysjärjestelmä on ratkaisu moniin lietejärjestelmän ongelmiin. Kierrätysjärjestelmän sydämenä toimii Lue lisää