Lataa DEMECA Ratkaisut- tai Biokaasulaitokset-esitteet tästä
Navetan kuivitus

Navetan kuivitus

Automatisoi rutiineja, käytä aikasi paremmin.

Lisää tuotosta ja tulosta.

Henkilökunnalle lisää tehokkaita työvuosia.

Ei käsin tehtävää kuivikkeen pölyttämistä.

Lähes huoltovapaa ja helppohoitoinen laitteisto.

Enemmän aikaa itsellesi ja perheellesi.

Maito heruu kun parressa on mukavaa.

Parhaat lehmät tarvitsevat parhaat olosuhteet.

Vähemmän antibioottikuureja.

Vuonna 2007 Pekka Vinkki alkoi ihmetellä automatisoitujen pihattonavettojen kuivitustyötä. ”Edelleenko se tehdään käsin?” Tästä sai alkunsa Demecan patentoiman kuivitusjärjestelmän kehitys. Demecan kuivitusjärjestelmällä kuivike saadaan ilman käsityötä kuivana, pölyttömänä ja tuoreena juuri sinne missä sitä tarvitaan, suoraan makuualustalle.

Kuivitusjärjestelmä muuttaa työasennoiltaan rasittavan ja fyysisesti raskaan päivittäisen työn koneelliseksi Saat keskittyä eläinten tarkkailuun ja parsien puhdistukseen, kuivike tulee parteen nappia painamalla. Eläimillä on aina puhdas ja kuiva makuualusta sekä puhdas ja tuore kuivike. Kuiviketta ei tarvitse enää varastoida parsissa. Utareterveys ja elinikätuotos paranevat jatkuvan kuivituksen ansiosta.

Automatisoi päivittäiset rutiinityöt

Demeca kuivitusjärjestelmä koostuu eläinten makuutilojen päällä kiskoratoja pitkin kulkevasta kuivituslaitteesta sekä sen yhteyteen rakennettavasta kuivikkeen täyttöjärjestelmästä. Kokonaisuuden täydentää älykäs automatiikka, joka suorittaa kuivituksen sille annettujen ohjeiden mukaan. Automatiikan ohjaamaana Demeca-kuivituslaite toimii itsenäisesti huomioiden sille opetetut sallitut ja kielletyt alueet, lataa laitteiston aina tarvittaessa ja huolehtii kuivikkeen täytöstä kuivituslaitteeseen.

Kuivitusjärjestelmä voidaan asentaa nykyaikaisiin robotti- ja lypsyasemapihattoihin sekä muihin eläintiloihin, joissa kuivikkeen kuljettaminen ja levittäminen on aikaa vaatia päivittäinen toimenpide. Kysy lisää Demeca kuivituksesta myynnistämme.

Demeca kuivitusjärjestelmä:

 • DEMECA Kuivituslaite

  DEMECA Kuivituslaite

  Demeca kuivituslaite helpottaa tilan päivittäisiä rutiinitöitä ja vapauttaa resursseja tuottavampaan toimintaan. Se työskentelee itsenäisesti ennalta ohjelmoitujen työkiertojen mukaan ja annostelee juuri oikean määrän kuiviketta eläinten makuualustoille...
  Lue lisää
 • DEMECA Syöttösiilo

  DEMECA Syöttösiilo

  Syöttösiilo on suunniteltu kuivikkeen sekoittamiseen, silppuamiseen ja syöttämiseen kuljettimelle. Siilo toimii myös muutaman päivän varastona. Turvallinen ja helppokäyttöinen siilo koneellistaa rasittavan ja pölyävän työn, ja vapauttaa omaa aikaasi eläimille...
  Lue lisää