Voita 11.000 € DEMECA-kuivituslaite

Kilpailu on päättynyt, raati valitsee voittajan maaliskuun 2018 aikana!

Oletko kyllästynyt raahaamaan kuiviketta päivästä toiseen selkä vääränä ja keuhkot täynnä pölyä? Tai tiedätkö jonkin isännän tai emännän, joka tuskailee juuri näiden oireiden kanssa. DEMECA etsii suomalaista maatilaa, missä kuivittaminen on pakkopullaa, ja sen automatisoinnilla olisi mahdollista saada isäntäväki keskittymään paremmin omaan terveyteen ja tuottavampiin töihin. Tällöin myös perheelle ja vapaa-ajalle jää enemmän aikaa.

Lue tästä, mitä hyvää Lehdon tilalla Vaalassa saatiin aikaan kuivituslaitteen myötä.

Lähetä vakuuttavat perustelut tämän sivun kautta helmikuun 2018 loppuun mennessä, niin sinä tai ehdottamasi tila voi voittaa 11.000 euron arvoisen DEMECA-kuivituslaitteen omaksesi.

Voittajan valitsee Demecan nimeämä 4 hengen tuomaristo, jonka jäsenet ovat suomalaisen ruoantuotannon ammattilaisia. Tuomariston kokoonpano julkaistaan maaliskuun 2018 aikana. Kuivituslaitteen voittaa se maatila, joka parhaiten pystyy perustelemaan, miksi juuri heillä on suurin tarve automaattiselle kuivituslaitteelle.

Kilpailuaika on 9.10.2017–28.2.2018

Osallistuminen

Näin osallistut: Täytä tällä sivulla olevalle kilpailulomakkeelle hyvät perustelut, miksi juuri sinä tai joku muu ehdottamasi maatila/viljelijä tarvitsee välttämättä automaattisen kuivituslaitteen. Kirjota kohteen yhteystiedot sekä omat yhteystietosi ja maanmainiot perustelut.

Mitä paremmin perustelet, sitä varmemmin ehdottamasi tila voittaa! Edellisen järjestetyn kilpailun voittaja perusteli 720 sanalla itselleen ilmanvaihtoremontin. Määrä ei korvaa laatua, mutta kyseisen voittajan teksti oli täyttä timanttia alusta loppuun. Joten huolellinen perustelu todella kannattaa!

Voittajan valinta: Voittajan valintaan vaikuttavat erinomaiset perustelut kuivituslaitteen tarpeellisuudesta. Lopullisen valinnan tekee kilpailun tuomaristo.

Palkinto: Voittanut maatila/henkilö saa omakseen 11.000 euron arvoisen DEMECA-kuivituslaitteen.

Kilpailu on päättynyt, raati valitsee voittajan maaliskuun 2018 aikana!

Kilpailun säännöt:

Osallistumalla kilpailuun, hyväksyt kilpailun säännöt.

Kampanjasääntöjen tulkintaan ja soveltamiseen liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee kilpailun järjestäjä, Demeca Oy. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt ja yritykset. Sama henkilö saa osallistua kilpailuun vain yhden kerran, mutta samaa tilaa saa ehdottaa useampi henkilö. Demeca Oy:n henkilökunta, alihankkijat ja heidän lähipiirinsä eivät saa osallistua kilpailuun.

Kilpailuaika on 9.10.2017–28.2.2018. Voittaja valitaan kilpailuajan päätyttyä, maaliskuun 2018 aikana. Voittaja julkaistaan mm. Demecan verkkosivuilla ja Facebook-sivulla, ja voitosta hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Demeca Oy pidättää oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä tekstejä ja kuvia sekä kilpailun aikana että kilpailun jälkeen. Osallistuja antaa luvan käyttää lähettämäänsä tekstiä ja kuvaa Demecan markkinoinnissa. Kuvan lähettämiseen tulee kysyä lupa kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Demeca Oy ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välillisesti tai välittömästi osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailun palkinto on 11.000 euron arvoinen kuivituslaite. Palkintoa tai sen osaa ei voi lunastaa rahana. Jos voittaja on kilpailuaikana hankkinut Demeca-kuivituslaitteen, voi palkinnon käyttää muihin Demeca-tuotteisiin tai ostosta hyvitetään enintään palkintosumman verran. Palkinto sisältää patentoidun DEMECA-kuivituslaitteen ohjelmoituna. Se ei sisällä muita kuivitusjärjestelmän osia, kuten kiskoratoja tai täyttöasemia. Demeca Oy vastaa palkintoon liittyvistä mahdollisista veroista.

 

Onnea kilpailuun!

 

Kilpailu on päättynyt, raati valitsee voittajan maaliskuun 2018 aikana!